חיפוש
Generic filters
Exact matches only
الرئيسية
المعلومات المهنية
מהו בוצר למטבח כיצד ניתן ליהנות ממנו

מהו בוצר למטבח כיצד ניתן ליהנות ממנו

מהו בוצ’ר?

בוצ’ר או בוצ’ר בלוק הינו פלטה המורכבת  מחתיכות עץ המודבקות אחת לשנייה ויוצרות יחד משטח עבודה למטבח שהינו חזק ועמיד לשימוש.

בוצ'ר למטבח

מקורו במשטחי העבודה מעץ שבהם השתמשו הקצבים בעבר בעבודת חיתוך הבשר שלהם (מכאן גם שמו).
זהו מעין קרש חיתוך גדול מעץ שיכול להיות עשוי מעץ אלון, אורן, בוק, אגוז, דובדבן או מייפל. הוא מעניק למטבח מראה כפרי וטבעי יחד עם נגיעה חדשנית.

הבוצ’ר יכול להחליף משטחי עבודה אחרים במטבח, כגון: משטחי גרניט, שיש ונירוסטה וכן לשמש כאי באמצע המטבח שניתן לעבוד עליו, לאכול ולארח סביבו..

 

מדוע בוצ’ר במטבח עדיף על שיש?

  • חמימות מול קרירות – משטח שיש יוצר אווירה קרירה של אבן לעומת החמימות האופיינית לעץ הטבעי.
  • סגנון כפרי-מודרני – הסגנון המודרני של המטבחים אוהב לשלב בין מראה כפרי למראה מודרני, כגון: שילוב של עץ עם אלומיניום למשל. סגנון זה צפוי גם להיות רלוונטי בשנים הבאות.

בוצ'ר למטבח דומיסיל

תחזוקה של משטח הבוצ’ר

רבים חושבים שמשטח העשוי מעץ דורש יותר תחזוקה ממשטח שיש.
אך אם מקפידים על כללי התחזוקה של משטח הבוצ’ר – אין כל בעיה בשימורו התקין של המשטח לאורך זמן.

כללי הניקיון שיש להקפיד עליהם:

1.שטיפה במטלית לחה ללא שימוש בהרבה מים.

2.הקפדה על חומרי ניקוי מותאמים לעץ.

3.להימנע מחשיפה לאש או לטמפרטורה גבוהה.

4.שימון וציפוי המשטח אחת למספר חודשים.

5.למרות הפיתוי הגדול, מומלץ לא לבשל ישירות על המשטח להימנע מחיתוך ישיר כדי למנוע היווצרות חריצים ולכלוך.

יתרונותיו של בוצ’ר למטבח

  • עמידות וחוזק לאורך זמן רב
  • משטח העץ יציב מאד
  • מאוד אסתטי ותורם רבות לנראות המטבח

0

לקוחות יקרים, בימים אלו אולם התצוגה ברחוב לח”י 24, בני ברק יהיה פתוח בין השעות 09:30-17:00 וביום שישי עד 13:00. ניתן לבצע הזמנות טלפוניות או בווטסאפ במספר 052-473-2351

מהו בוצר למטבח כיצד ניתן ליהנות ממנו-77977